Doelstelling

Onderstaande is wat we willen bereiken, helaas is alles nog niet in werking zoals wij zouden willen.
Uw hulp is meer dan welkom.


Lelychill is een organisatie die zich bezighoud met jongerenwerk. Het doel van de organisatie is het helpen van jongeren doormiddel van vaste en veilige hangplekken, en steun en hulp voor jongeren. 
De hangplekken waar de jongeren kunnen "chillen" zijn zogenoemde "ChillHouses". Dit zijn bestaande plekken waar of nog geen bekendheid voor is, of plekken die vaak leegstaan. Door de naam ChillHouse er aan te koppelen en het aan te sluiten bij de organisatie Lelychill hebben de jongeren een veilige plek om te chillen en de eigenaren meer bekendheid en een grotere omzet. Op deze plekken kunnen jongeren hangen, sporten, maar ook hulp krijgen met bijvoorbeeld hun opleiding, werk en sociale vaardigheden.
Lelychill organiseert naast de ChillHouses continu evenementen voor jongeren. Dit kan een voetbaltoernooi zijn, maar ook flashgolven of lasergamen zijn een van de evenementen. Door dit met een grote groep te organiseren blijven de kosten laag en betaalbaar voor iedereen. De belangrijke datums worden op de sociale media bijgehouden. Als jongeren zelf ideeën hebben, helpt Lelychill deze ideeën te realiseren. 
Bij Lelychill horen natuurlijk de jongeren, maar ook jongerenwerkers en vrijwilligers maken de organisatie tot succes. De jongerenwerkers zijn opgeleide mensen die klaar staan voor de jongeren om advies te geven, maar ook om als naasten een luisterend oor te zijn. De vrijwilligers zijn mensen die met een goed hart de stichting helpen door hun positieve eigenschappen in te zetten. Een vrijwilliger kan:
- een ex-dakloze of iemand die zelf het slechte pad op is gegaan zijn die de jongeren motiveren en inzicht geven om zich goed te ontwikkelen;
- een stagair die een opleiding doet in maatschappelijk werk/jeugdzorg;
- een persoon dat uit goede moed iets goeds wil doen voor de jeugd. 

We hebben contacten met verschillende organisaties. 

 
 
Dit is een magnet
Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes 
en activiteiten?
Schrijf je dan nu in.
(we zijn zuinig op onze adressen,
dus verkopen ze niet)